Workshop "Quick & easy" 120min.

 

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het aanleren van het snel en eenvoudig uitvoeren van een natuurlijke dagmake-up. Geen uitgebreide stapjes, maar snelle en vlotte technieken. We werken met snelle en eenvoudige make-upproducten, zodat je make-upritueel maar 5 à 10 minuutjes van je ochtendrush in beslag neemt.

We leren de huid opmaken met een beauty cream, BB/ CC/ DD cream. We leren onze ogen opmaken (2 kleuren) met oogschaduw en mascara. We leren onze huid afwerken met blush en onze lippen met lipgloss.

Op het einde van deze workshop ben je mooi opgemaakt en weet je alle tips & tricks om jezelf snel, eenvoudig en natuurlijke op te maken.  

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 1 drankje naar keuze.

Prijzen:

 • 4-5 personen: €50/ pers.
 • 6-8 personen: €45/ pers.

Workshop "kleur, make-up & accessoires" 180min.

 

Bij deze workshop ligt het accent voornamelijk op het gebruiken van de juiste kleuren op basis van een heel klein beetje make-up, maar ook op basis van kledij en accessoires. Hierbij gaan we onszelf flateren door het dragen van de juiste kleur, de juiste oorringen en een beetje make-up.

M.a.w. deze workshop is ideaal voor mensen die zich graag zo weinig mogelijk maquilleren, maar zichzelf wel graag laten flateren door het dragen van de juiste kleur en de juiste accessoire. 

Wat doen we dan juist in deze workshop?

 • We leren onze huid enkel wat poederen met een compacte gezichtspoeder, bronzer en blush (dus geen foundations of crèmes aan ons gelaat)
 • We brengen 1 kleur oogschaduw en wat mascara aan (dus zeer gemakkelijke en basic technieken)
 • We brengen wat lipgloss of lipstick aan
 • We kiezen onze TOPkleur voor het dragen van bovenkledij, door het leggen van enkele kleurendoeken en kiezen daarbij de perfecte sjaal, die je dan ook mag meenemen naar huis
 • We maken onze eigen oorringen met de kleuren die perfect bij ons passen en deze nemen we dan ook mee naar huis

Op het einde van deze workshop weet je welk seizoenstype je bent (lente, zomer, herfst of winter), wat jouw TOPkleur is, hoe je je heel basic kan opmaken met weinig make-up en hoe je jouw eigen gepersonaliseerde oorringen maakt in de juiste kleur. Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel. 

Je ontvangt ook een stappenplan die je zelf aanvult gedurende de workshop, een productenlijst, kleine versnapering, 2 drankjes naar keuze, een sjaal in jouw TOPkleur t.w.v. 20euro en jouw gepersonaliseerde oorringen t.w.v. 19 euro en een kleurenpaspoort.

 

Opgelet! Deze workshop is geen kleur- en stijladvies waarbij je heel grondig een kleurenanalyse doet! 

Prijzen:

 • 4-5 personen: €99/ pers.
 • 6-8 personen: €89/ pers.

Workshop "basismake-up & kleuradvies" 180min.

 

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het kiezen van de juiste make-upproducten, de juiste make-upkleuren (vb. kleur foundation, kleur oogschaduw, kleur blush),... en gelijktijdig leer je deze make-upproducten correct aanbrengen. 

Op het einde van deze workshop weet je welk make-upkleurentype je bent, welke huidskleur/ ondertoon je hebt, hoe je de juiste foundation (kleur/ product) kiest, welke concealer bij jou past, welke kleuren van oogschaduw bij jou passen (we brengen 2 kleuren aan), welke kleur van mascara bij jou past, welke kleur van blush je nodig hebt en met welke kleuren je de lippen opmaakt. Daarnaast heb je ook geleerd hoe je deze producten/ kleuren correct aanbrengt. Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Je gelaat, ogen en lippen zijn zeer natuurlijk en mooi opgemaakt. We hebben oog voor de juiste kleuren in combinatie met de juiste make-uptechnieken.

Je ontvangt ook een stappenplan die je zelf aanvult gedurende de workshop, een make-uppaspoort, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Prijzen:

 • 4-5 personen: €65/ pers.
 • 6-8 personen: €60/ pers.

Workshop "feestmake-up" 180min.

 

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het uitvoeren van een make-up waarbij zowel de huid, de ogen en de lippen feestelijk opgemaakt worden.

De huid leren we opmaken met foundation, oplichten en schaduwen met compacte poeders. De oogmake-up wordt uitgevoerd met 2 kleuren, glitter eyeliner, mascara en wenkbrauwpotlood. We leren de lippen opmaken met lipstick. 

Op het einde van deze workshop ben je mooi opgemaakt, ideaal voor een avondje uit of een glitterfeestje. Vooral jouw ogen zullen in de kijker staan!

Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Prijzen:

 • 4-5 personen: €70/ pers.
 • 6-8 personen: €65/ pers.

Workshop "smokey eyes" 180min.

 

Bij deze make-up workshop ligt het accent hoofdzakelijk op het uitvoeren van een make-up waarbij vooral de ogen veel aandacht krijgen. 

We leren de ogen opmaken met 3 kleuren (wit, grijs en zwart), we leren een zwarte eyeliner trekken met "Smokey 3D" en blenden deze uit. Ook onze waterlijn boven- en onderaan zetten we aan met zwart en onze wimpers krijgen extra aandacht.

Pas na het opmaken van de ogen, leren we de huidopmaak. We werken het geheel af met glitters en lipgloss. 

Er is geen aandacht meer voor het kiezen van de juiste kleuren.

Op het einde van deze workshop ben je mooi, uitdagend en feestelijk opgemaakt, ideaal voor een avondje uit of met de feestdagen.

Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Prijzen:

 • 4-5 personen: €60/ pers.
 • 6-8 personen: €55/ pers.

Workshop "Halloween" 180min.

 

Deze make-up workshop is een special FX workshop, waarbij we leren werken met latex, wax, lijm, watte, watershmink, nepbloed, ...

Hiervoor wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten van het merk MiKimFX.

We leren blauwe plekken, schaafwonden met latex, snijwonden met wax en een afgesneden vinger. Na de workshop krijgt iedereen de tijd om een wonde naar keuze te maken en de fantasie de vrije loop te laten. 

Je werkt op jezelf (handen, armen,...), maar niet in het gelaat. 

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Gebruik producten inbegrepen!

 

Prijzen:

 • 4-5 personen: €70/ pers.
 • 6-7 personen: €65/ pers.
 • 8-10 personen: €60/ pers.

Workshop "Kindergrime" 180min.

 

Deze make-up workshop is een workshop waarbij je de basis van het grimeren voor kids leert, met de nadruk op "basis".

We leren werken met de spons, we leren basistechnieken uitvoeren met 3 verschillende penselen (druppeltechniek, stippeltechniek,...), we leren kleuren overvloeien en verwerken deze technieken uiteindelijk in een landschap. 

We sluiten de workshop af met het uitvoeren van een "hondje" of "tijger" in het gelaat.

Hiervoor wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten en penselen van het merk MiKimFX. 

Je werkt op jezelf (handen, armen,...) en in het laatste deel werk je op elkaar.

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Prijzen:

 • 4-5 personen: €60/ pers.
 • 6-8 personen: €55/ pers.