Privé workshop make-upadvies op maat 110min.

 

In deze workshop ga ik samen met jou aan de slag. Deze workshop is niet volgens een vast stappenplan, maar volledig op maat. Jij geeft zelf aan wat je juist wil leren.

Alle technieken worden aangeleerd, maar door jezelf uitgevoerd voor de spiegel.

In deze workshop zit 1 drankje naar keuze, een stappenplan (dat tijdens de workshop op jouw maat groeit) en make-upadvies afgestemd aan jouw noden inclusief gebruik van alle make-up en materiaal.

We werken 1 op 1. Dus je hebt tijdens deze workshop geen last van anderen. 

Tijdens deze workshop is het ook toegelaten om je eigen make-up mee te brengen. Wil je graag eens jouw make-uptasje samen met mij overlopen of wil je je graag leren maquilleren met je eigen producten of wil je nu eindelijk eens weten of jouw eigen foundation de juiste is? Ook dit is mogelijk tijdens de privé workshop. Dit is natuurlijk niet verplicht.

 

Prijs:

  • 115 euro voor 1 persoon 

Privé workshop skincare advies op maat 110min.

"JojobaCare OF LOOkX Skincare" + hydrabrasie

                                

In deze workshop leggen we graag kort de anatomie van de huid uit.

A.d.h.v. een huidanalyse bepalen we jouw huidtype en krijgen we een duidelijk beeld van jouw huid. Hierdoor kunnen we jouw huid goed doorgronden en de juiste tips en producten op maat aanraden en meteen ook testen. 

We leren hoe welke elke ochtend en elke avond onze huid moeten reinigen en verzorgen. We leren hoe we onze huid wekelijks moeten verzorgen met peelings, maskers,... Elke stap wordt door jezelf uitgevoerd voor de spiegel en de producten zijn aangepast aan jouw huid. 

In deze workshop maken we ook gebruik van het Hydrabrasietoestel, waardoor we jouw huid volledig vrij maken van zwarte puntjes en dode huidcellen en combineren we ook meteen de techniek voor het juist leren uitdrukken van zwarte puntjes bij jezelf. 

Dankzij deze workshop maak je ook kennis met de producten van LOOkX Skincare of Jojoba Care.

We werken 1 op 1. Dus je hebt tijdens deze workshop geen last van anderen. 

Tijdens deze workshop is het ook toegelaten om je eigen skincare producten mee te brengen. Wil je graag eens jouw skincareproducten samen met mij overlopen of wil je graag weten of het de juiste producten zijn voor jouw huid? Ook dit is allemaal mogelijk tijdens deze privé workshop. Dit is natuurlijk niet verplicht.

Je ontvangt een stappenplan die je zelf aanvult gedurende de workshop en 1 drankje naar keuze. De reinigingssponsjes die we gebruiken, mag je achteraf meenemen naar huis. 

 

Prijs:

  • 115 euro voor 1 persoon

Vul onderstaand formulier in om zo een afspraak aan te vragen voor het volgen van een privé workshop 1 op 1.