Prijzen

-Bruidsmake-up: 55 euro/ persoon (ongeveer 55min.)

-Dagmake-up: 40 euro/ persoon (ongeveer 40min.)

-Avondmake-up: 60 euro/ persoon (ongeveer 60min.)

-Feestmake-up: 60 euro/ persoon (ongeveer 60min.)

-Proefmake-up: 60 euro/ persoon (niet verplicht, ongeveer 60min.)


Wat extra info voor bruidjes

Proefmake-up:

Een proefmake-up is zeker niet verplicht! Ongeveer 50% van de bruidjes plannen vooraf een proefmake-up in. Deze keuze ligt volledig bij jou.

Een proefmake-up duurt ongeveer 60 minuten en kost 60 euro. Deze plan je best 3 à 6 maanden voor jullie huwelijk in. Een proefmake-up vindt altijd plaats in de week, daar onze weekends vrij gehouden worden voor onze bruidjes en de workshops. 

Gelieve de dag van het proefmoment enkele foto’s mee te brengen van jouw make-upwensen, een foto of stukje stof van jouw huwelijkskledij en juwelen.

Graag ook uw gelaat en ogen vooraf grondig te reinigen zodat we meteen kunnen starten aan de proef.

Draag op het moment van de proef, bij voorkeur bovenkledij dat aansluit bij de kleur van jouw huwelijkskledij en draag daarbij juwelen die qua kleur aansluiten bij jouw huwelijksjuwelen. Op deze manier kan je het resultaat best beoordelen.

Beslis je om op de dag van het huwelijk een bril te dragen, gelieve deze dan ook op de moment van de proef mee te brengen of te dragen.

 

Bruidsmake-up:

Jouw grote dag is aangebroken! Alle stress aan de kant en genieten van elk moment! Dit lukt het best als alles vooraf goed geregeld is. Daarom geef ik hier graag enkele tips:

  • een bruidsmake-up door NESS Beauty, make-up & workshops wordt enkel en alleen uitgevoerd in het instituut zelf en in de voormiddag. Dit op volgend adres: Migrostraat 70, 9200 Schoonaarde
  • een bruidsmake-up duurt ongeveer 55 minuten (inclusief binnen en buiten gaan)
  • ga eerst langs bij de kapper en kom dan pas voor jouw make-up. Indien jouw haren op de dag zelf niet meer gewassen moeten worden, mag de make-up ook voor de kappersbeurt. TIP: probeer je gelaat goed af te dekken wanneer de kapper haarlak spuit. Haarlak kan een invloed hebben op jouw make-up of op jouw huid dat achteraf nog moet worden gemaquilleerd.
  • Reinig jouw huid en ogen grondig vooraleer je langs komt. Je mag gerust een dagverzorging aanbrengen, maar dit is niet noodzakelijk.
  • Probeer voor de make-up zeker al iets te eten en poets grondig jouw tanden. Dit omdat je na de make-up anders teveel moet opletten voor de lipstick op je lippen. Het zou jammer zijn dat jouw tandpasta alles wegpoetst.
  • Draag bij voorkeur bovenkledij dat je na het kapsel en make-up niet meer over je hoofd moet trekken. Vb. gilet of bloesje.
  • Is er nog een familielid dat zich graag wil laten maquilleren? Voor deze persoon (en) reken je in je planning ongeveer 45 minuten (inclusief binnen en buiten komen).
  • Het inplannen van jouw bruidsmake-up of dagmake-up in het weekend kan enkel telefonisch, via een Whatsapp bericht of via een mailtje.

 

Betaling:

Betalen kan cash, mobiel, met bancontact of vooraf via overschrijving.

 

Geniet en zorg voor een goede planning:

Geniet alvast volop van deze leuke voorbereidingen!

Ga alleen voor beslissingen waarvan uw buikgevoel juist zit!

Laat je niet misleiden door meningen van anderen! Dit is JULLIE dag!

 

Hopelijk tot binnenkort!