Vanaf nu kan u online een behandeling boeken! Klik op onderstaande knop om de boeking te starten. 


Weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Bekijk hieronder dan zeker het stappenplan en tips.


Stappenplan:

1. Klik op bovenstaande roze kader "klik hier om een afspraak te maken" om te starten.

2. Klik op: "start reservatie"

3. Klik 1 of meerdere behandelingen aan. Dit doe je door 1 of meerdere bolletjes aan te vinken. 

4. Klik "volgende"

5. Klik op een bepaalde dag. Er zijn nog vrije momenten op de dagen die met groen omcirkeld zijn.

6. Klik op het tijdstip dat aangeboden wordt (vb. 9u-12u). Dit is een tijdsindicatie waartussen u later zal kunnen kiezen.

7. Geef uw e-mailadres in. Dit is nog geen bevestiging van uw afspraak. Na het ingeven van uw e-mailaders kan u nog steeds terugkeren om eventueel wijzigingen aan te brengen.

8. Klik op het gewenste tijdstip.

9. Klik op "bevestigen".

10. U krijgt binnen de 10 minuten een bevestigingsmailtje. Controleer zeker uw ongewenste e-mails, zodat het niet verloren gaat. 

 

Veel succes en hopelijk tot binnenkort! 


Hoe weet je nu welke gelaatsverzorging je moet kiezen?

Deze hoef je tijdens de reservatie nog niet te gaan kiezen. Het is mijn taak om a.d.h.v. jouw wensen, toestand van de huid, huidproblemen, ... de meest geschikte verzorging te bepalen. 

Daarom moet je tijdens de reservatie enkel kiezen of voor een kleine, grote of extra grote gelaatsverzorging.  Daarbij staat telkens een tijd- en budgetindicatie. Op die manier kan ik jou perfect inboeken en weet ik vooraf binnen welke tijdspanne en budget ik moet blijven voor het bepalen van jouw perfecte gelaatsverzorging op maat.

TIP:

*Bekijk via volgende link de verschillende soorten gelaatsverzorgingen. Zo heb je toch al een idee welke gelaatsverzorgingen er kunnen worden aangeboden binnen jouw tijd/ budget. 


Hoe boek ik verschillende behandelingen bij elkaar?

Wil je graag een afspraak maken voor verschillende behandelingen op 1 moment (vb. gelaatsverzorging + voetmassage + make-up)? Dat kan! Van zodra u de keuzemogelijkheden (behandelingen) opgesomd krijgt, klikt u gewoon de verschillende behandelingen aan die u wenst. Deze zullen dan voor u opgesomd worden. Van zodra u klikt op "volgende" worden deze samengeteld als 1 behandeling/ afspraak.

LET OP:

*Indien u behandelingen kiest die u wenst te combineren met een gelaatsverzorging, zorg er dan zeker voor dat u kiest voor behandelingen waarbij het volgende staat "bij een gelaatsverzorging" (vb. gelaatsverzorging + verven van wimpers).


Kan ik ook een afspraak maken voor een epilatie, verven van wimpers en/ of wenkbrauwen zonder het toevoegen van een gelaatsverzorging?

Natuurlijk! 

Naast een gelaatsverzorging, kan je ook komen voor epilaties in het gelaat, verven van wimpers en wenkbrauwen. Indien je deze online wil boeken, moet je er gewoon goed op letten dat je de behandelingen aanklikt waarbij staat "zonder gelaatsverzorging".