NESS Beauty, make-up & workshops sluit haar deuren vanaf 01/07/2023!

Grote uitverkoop vanaf 17/02/2023 t.e.m. 17/07/2023!!!

NESS Beauty, make-up & workshops sluit de winkel en workshopruimte gelegen te Migrostraat 70, 9200 Schoonaarde en dit vanaf 01/07/2023!

Vanaf 17/02/2023 is alles in de winkel te koop aan -50%!!!

Alle workshops zijn volzet en alle weekends zijn nog gevuld t.e.m einde juni 2023! Deze gaan sowieso nog door. Ook alle bruidjes die op de agenda staan worden nog met veel goesting gemaquilleerd.

De winkel is steeds geopend op woensdagavond van 18u-20u!

-Uitzonderlijk gesloten op woensdag 12/04/2023 wegens vakantie en op 10/05/2023 wegens 5-daagse stagebegeleiding te Nice.


De winkel:

In de winkel kan je een grote waaier aan professionele make-upproducten van het merk UNG kopen. Daarnaast zijn de skincare producten van LOOkX en JojobaCare in geuren en kleuren aanwezig.

Niet alleen make-up en huidverzorgingsproducten zijn te koop, er is ook een ruim aanbod aan kwalitatieve bruisballen, badproducten, wenskaarten, zelfgemaakte juwelen, keramiek, leuke geschenken, handtassen van KEECIE en veel meer!

Alles wat in de winkel verkocht wordt, heeft een eigen verhaal met de nodige aandacht voor het aspect "handmade en vegan".

Hieronder kunnen jullie een overzicht terugvinden van enkele leuke merken die te koop zijn in de winkel.


KEECIE tassen en portemonnees in de winkel! 

NESS Beauty, make-up & workshops is de trotse verdeler van het hippe merk, KEECIE! Alle handtassen en portemonnees zijn handgemaakt, volledig vervaardigd uit echt Italiaans leder en bevatten een eigen unieke zeefdruk.

 


Handmade ceramic by TiaLie Casacriativa

Kennen jullie TiaLie al? TiaLie is ontworpen door Nathalie en is een superhippe vrouw uit Schoonaarde, maar woont momenteel in Portugal waar ze een eigen klei atelier heeft. Als enige verkooppunt in België ben ik superfier op deze handgemaakte keramiek collectie. Ik verkoop een ruime waaier aan handgemaakte klei oorknoppen en ringen, alsook een waaier aan supermooie handgemaakte koffiecups. Kom zeker eens kijken, want het is zoooooo mooi! Meer info over TiaLie kan je terugvinden op de website www.tialiecasacriativa.pt 


Handmade jewelry by NESS Beauty, make-up & workshops!

Vanaf 01/06/2022 kan je in de winkel handgemaakte oorringen van NESS Beauty, make-up & workshops kopen. Deze zijn allemaal zelf ontworpen en vervaardigd. Het materiaal waaruit de juwelen gemaakt zijn, zijn allemaal nikkelvrij, loodvrij en cadmiumvrij. Benieuwd? Kom zeker eens langs!


Producten van "MIJN STIJL"! 

Heel leuke producten voor in de badkamer of gewoon in huis!

 


Professionele vegan make-upproducten van het merk, UNG!

UNG staat voor "jong" en is een professioneel make-up merk dat enorm kwaliteitsvol is. Daarnaast is UNG vegan!


Professionele skincare producten van het merk, LOOkX Skincare!

LOOkX Skincare is geschikt voor elke huid en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

LOOkX Skincare is vegan en cruelty free!!!


Professionele skincare producten van het merk, JojobaCare!

Het hoofaccent bij alle producten van JojobaCare, is zeker het gebruik van jojoba olie als dominerend ingrediënt :

  • Jojoba optimaliseert de barrièrewerking van de huid: het houdt de voorraad beschermende huidvetten op peil, de beste garantie voor een efficiënte bescherming tegenover schadelijke invloeden van buitenaf én voor een perfecte hydratatie van de onderliggende huidlagen.
  • Door zijn aparte bouw dringt jojoba olie ook dieper door in de huid waardoor de actieve ingrediënten dieper in de huid afgeleverd worden.
  • Bij Jojoba Care is de plantenwereld de hofleverancier:

    • Maceraten van de toppers uit onze West-Europese traditie - calendula, chamomilla en daucus carota - worden voor 100% binnen het eigen bedrijf te België aangemaakt.
    • Essentiële oliën in weloverwogen dosissen en in evenwichtige combinaties verruimen onze lokale kennis met de traditie en ervaring van andere regio’s.

JojobaCare is een Belgisch product, wetenschappelijk onderbouwd en met de nodige aandacht voor ecologie en fair trade.