Instituut:

-Steeds op afspraak

-Maandagvoormiddag, namiddag en avond

-Woensdagvoormiddag en namiddag

-Donderdagnamiddag en avond

Behandelingen worden nog tot en met einde juni 2022 uitgevoerd. Daarna kan u niet meer langskomen voor een verzorging, behandeling of make-up. 

Er kunnen geen nieuwe afspraken meer gemaakt worden, de agenda staat volledig volzet t.e.m. einde juni.

Vanaf 01/08/2022 gaat NESS Beauty, make-up & workshops enkel nog verder met het geven van skincare en make-upadvies, het geven van workshops en de winkel. 

Alle producten blijven in het instituut beschikbaar, zodat u niet opzoek moet gaan naar andere verzorgingsproducten of make-up. De winkel en het aanbod aan workshops zal hierdoor uitbreiden.


Winkel:

De winkel is steeds geopend op woensdagavond van 18u-20u zonder afspraak!

De winkel is uitzonderlijk gesloten op: 

-woensdag 29/06/2022 (einde schooljaar/ oudercontact)

-alle woensdagen in juli 2022 (jaarlijks verlof)


De winkel:

In de winkel kan je een grote waaier aan professionele make-upproducten van het merk UNG kopen. Daarnaast zijn de skincare producten van LOOkX en JojobaCare in geuren en kleuren aanwezig.

Niet alleen make-up en huidverzorgingsproducten zijn te koop in de winkel. Er is ook een ruim aanbod aan kwalitatieve bruisballen, badproducten, wenskaarten, juwelen, leuke geschenken, handtassen en veel meer!

Alles wat in de winkel verkocht wordt, heeft een eigen verhaal met de nodige aandacht voor het aspect "handmade en vegan".

 


Hieronder kunnen jullie een overzicht terugvinden van enkele leuke merken die te koop zijn in de winkel.


Handmade jewelry by NESS Beauty, make-up & workshops!

Vanaf 01/06/2022 kan je in de winkel handgemaakte oorringen van NESS Beauty, make-up & workshops kopen. Deze zijn allemaal zelf ontworpen en vervaardigd. Het materiaal waaruit de juwelen gemaakt zijn, zijn allemaal nikkelvrij, loodvrij en cadmiumvrij. Benieuwd? Kom zeker eens langs!


Producten van "MIJN STIJL"! 

Heel leuke producten voor in de badkamer of gewoon in huis!

 


KEECIE tassen en portemonnees in de winkel! 

NESS Beauty, make-up & workshops is de trotse verdeler van het hippe merk, KEECIE! Alle handtassen en portemonnees zijn handgemaakt, volledig vervaardigd uit echt Italiaans leder en bevatten een eigen unieke zeefdruk.

 


Professionele vegan make-upproducten van het merk,  UNG!

UNG staat voor "jong" en is een professioneel make-up merk dat enorm kwaliteitsvol is. Daarnaast is UNG vegan!