Workshop "Juwelen maken" 100min.                                   

€59/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Vrijdag 18/11/2022 van 19u30-21u10 nog 1 plaats

In deze workshop leren we 3 verschillende soorten oorringen maken. Alle oorringen die gemaakt worden zijn nikkelvrij en loodvrij. 

In deze workshop is een drankje, versnapering en het gebruik van materiaal en 3 paar zelfgemaakte oorringen inbegrepen. 

 

Boek hier deze workshop:Make-upworkshop "Quick & easy" 120min.                                                                             

€40/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Zondag 02/10/2022 van 14u-16u VOLZET
 • Zondag 09/10/2022 van 14u-16u VOLZET
 • Vrijdag 25/11/2022 van 19u-21u VOLZET

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het aanleren van het snel en eenvoudig uitvoeren van een natuurlijke dagmake-up. Geen uitgebreide stapjes, maar snelle en vlotte technieken. We werken met snelle en eenvoudige make-upproducten, zodat je make-upritueel maar 5 à 10 minuutjes van je ochtendrush in beslag neemt.

We leren de huid opmaken met een beauty cream, BB/ CC/ DD cream. We leren onze ogen opmaken (2 kleuren) met oogschaduw en mascara. We leren onze huid afwerken met blush en onze lippen met lipgloss.

Op het einde van deze workshop ben je mooi opgemaakt en weet je alle tips & tricks om jezelf snel, eenvoudig en natuurlijke op te maken.  

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 1 drankje naar keuze.

 

Boek hier deze workshop:Workshop "kleur, make-up & accessoires" 180min.                                                 

€89/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Vrijdag 16/12/2022 van 19u-22u

Bij deze workshop ligt het accent voornamelijk op het gebruiken van de juiste kleuren op basis van een heel klein beetje make-up, maar ook op basis van kledij en accessoires. Hierbij gaan we onszelf flateren door het dragen van de juiste kleur, de juiste oorringen en een beetje make-up.

M.a.w. deze workshop is ideaal voor mensen die zich graag zo weinig mogelijk maquilleren, maar zichzelf wel graag laten flateren door het dragen van de juiste kleur en de juiste accessoire. 

Wat doen we dan juist in deze workshop?

 • We leren onze huid enkel wat poederen met een compacte gezichtspoeder, bronzer en blush (dus geen foundations of crèmes aan ons gelaat)
 • We brengen 1 kleur oogschaduw en wat mascara aan (dus zeer gemakkelijke en basic technieken)
 • We brengen wat lipgloss of lipstick aan
 • We kiezen onze TOPkleur voor het dragen van bovenkledij, door het leggen van enkele kleurendoeken en kiezen daarbij de perfecte sjaal, die je dan ook mag meenemen naar huis
 • We maken onze eigen oorringen met de kleuren die perfect bij ons passen en deze nemen we dan ook mee naar huis

Op het einde van deze workshop weet je welk seizoenstype je bent (lente, zomer, herfst of winter), wat jouw TOPkleur is, hoe je je heel basic kan opmaken met weinig make-up en hoe je jouw eigen gepersonaliseerde oorringen maakt. Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel. 

Je ontvangt ook een stappenplan die je zelf aanvult gedurende de workshop, een productenlijst, kleine versnapering, 2 drankjes naar keuze, een sjaal in jouw TOPkleur t.w.v. 20euro en jouw gepersonaliseerde oorringen t.w.v. 19 euro.

 

Opgelet! Deze workshop is geen kleur- en stijladvies waarbij je heel grondig een kleurenanalyse doet! Dit komt gedeeltielijk aan bod, maar niet zeer gedetailleerd. 

 

Boek hier deze workshop:Make-upworkshop "basismake-up & kleuradvies" 180min.                                             

€55/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Zondag 20/11/2022 van 9u30-12u30 VOLZET

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het kiezen van de juiste make-upproducten, de juiste make-upkleuren (vb. kleur foundation, kleur oogschaduw, kleur blush),... en gelijktijdig leer je deze make-upproducten correct aanbrengen. 

Op het einde van deze workshop weet je welk make-upkleurentype je bent, welke huidskleur/ ondertoon je hebt, hoe je de juiste foundation (kleur/ product) kiest, welke concealer bij jou past, welke kleuren van oogschaduw bij jou passen (we brengen 2 kleuren aan), welke kleur van mascara bij jou past, welke kleur van blush je nodig hebt en met welke kleuren je de lippen opmaakt. Daarnaast heb je ook geleerd hoe je deze producten/ kleuren correct aanbrengt. Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Je gelaat, ogen en lippen zijn zeer natuurlijk en mooi opgemaakt. We hebben vooral aandacht voor de juiste make-uptechnieken in combinatie met de juiste kleuren.

Je ontvangt ook een stappenplan die je zelf aanvult gedurende de workshop, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

 

Boek hier deze workshop:FX workshop "Halloween" 150min.                                                                                         

€60/ pers. voor een volwassene, €40/ pers. voor jongeren tussen 10 en 15 jaar

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Vrijdag 07/10/2022 van 19u-21u30 VOLZET

Deze make-up workshop is een special FX workshop, waarbij we leren werken met latex, wax, lijm, watte, watershmink, nepbloed, ...

Hiervoor wordt er gewerkt met de kwaliteitsproducten van het merk MiKimFX.

We leren blauwe plekken, schaafwonden met latex, snijwonden met wax en een afgesneden vinger. Na de workshop krijgt iedereen de tijd om een wonde naar keuze te maken en de fantasie de vrije loop te laten. 

Je werkt op jezelf (handen, armen,...), maar niet in het gelaat. 

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

Gebruik producten inbegrepen!

 

Boek hier deze workshop:Make-upworkshop "feestmake-up" 180min.                                                                         

€60/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Zaterdag 26/11/2022 van 19u-22u
 • Vrijdag 9/12/2022 van 19u-22u

Bij deze make-up workshop ligt het accent voornamelijk op het uitvoeren van een make-up waarbij zowel de huid, de ogen en de lippen feestelijk opgemaakt worden.

De huid leren we opmaken met foundation, oplichten en schaduwen met compacte poeders. De oogmake-up wordt uitgevoerd met 1 kleur, glitter eyeliner, mascara en wenkbrauwpotlood. We leren de lippen opmaken met lipstick. 

Op het einde van deze workshop ben je mooi opgemaakt, ideaal voor een avondje uit of een glitterfeestje. Vooral jouw ogen zullen in de kijker staan!

Je voert alle technieken zelf uit voor de spiegel.

Je ontvangt ook een stappenplan, een productenlijst, kleine versnapering en 2 drankjes naar keuze.

 

Boek hier deze workshop:
Beautyworkshop "volwassene & kind" 120min.                                        

€30/ pers.

Deze workshop bestaat uit 1 sessie en u heeft keuze uit volgende data:

 • Donderdag 03/11/2022 van 14u-16u VOLZET

Bij deze workshop leren we (op kinderniveau) ons gelaat stap voor stap zelf verzorgen voor de spiegel. We werken met de natuurlijke producten van JojobaCare. We reinigen en peelen ons gelaat, leggen een maskertje en brengen een dagcrème aan. 

Daarna leren de kinderen hun mama (of tante, grootmoeder, grote zus,...) zachtjes maquilleren en leren de kinderen om de volwassene te maquilleren (gezichtspoeder, oogschaduw, mascara , blush en lipgloss). 

Deze workshop is ideaal voor kinderen van het 1e leerjaar tot het 5e leerjaar, samen met een volwassene.

In deze workshop ontvang je een drankje en een versnapering. De reinigingssponsjes die we gebruiken, mag je achteraf meenemen naar huis. Op die manier kan iedereen thuis nog eens oefenen. 

Deze workshop gaat steeds door in groepjes van 6 tot 8 personen.

 

Boek hier deze workshop: